Γιασμίν

Περιγραφή

Την πρώτη φορά που την συναντήσαμε ήταν ένα τρομαγμένο πλασματάκι που ζούσε κρεμασμένο από μια κοντή αλυσίδα. Πεινασμένο, βρεγμένο, βρώμικο… Μπήκε αμέσως στην αγκαλιά μας, μας γέμισε φιλιά και μας χάρισε την καρδούλα της. Και το ασχημούλικο κοκαλιασμένο μωρό μεταμορφώθηκε σε μια γλυκύτατη και τρυφερή σκυλίτσα.
Η Γιασμίν μας δεν ξεχωρίζει μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, ξεχωρίζει και για τον υπέροχο χαρακτήρα της. Ήσυχη, συνεργάσιμη, τρυφερή και χαδιάρα, λατρεύει τους ανθρώπους της και απολαμβάνει την ήρεμη ζωή κοντά τους. Παιχνιδιάρα και φιλική, τα πάει καλά με τα άλλα σκυλάκια, μένοντας μακριά από καβγάδες και μπελάδες. 
Μια πανέξυπνη σκυλίτσα που γεμίζει τις μέρες μας με αγάπη, χαρά και αισιοδοξία !
Η Γιασμίν είναι γεννημένη τον Σεπτέμβριο του 2021, ζυγίζει 19 κιλά και είναι στειρωμένη. Δεν λερώνει σε κλειστούς χώρους, ταξιδεύει στο αυτοκίνητο χωρίς δυσκολία και είναι πραγματική κυρία στη βόλτα της με λουρί.

Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet, Θεσσαλονίκη
Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία στείλτε SMS στο 6970195672, γράψτε «ενδιαφέρομαι για την Γιασμίν» και θα σας τηλεφωνήσουμε σύντομα, ή στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο https://www.facebook.com/adespotosplanitis
(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 990000004706745
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Καταχώρηση: 21 / 8 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6970195672

Άλλες αγγελίες του χρήστη (53)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.