Αστέρης

Περιγραφή

Κάποια στιγμή ένα ζωηρό, παιχνιδιαρικο αστεράκι πήδηξε με φόρα από τον ουρανό και προσγειώθηκε με θεαματικό τρόπο στην αγκαλιά μας. Από τότε ο ουρανός είναι λίγο πιο σκοτεινός, οι καρδιές μας πολύ πιο λαμπερές και η καθημερινότητα στο χώρο φιλοξενίας μας πολύ πιο πιπεράτη. Γιατί ο φίνος και ζωηρός τυπάκος μας δεν χάνει ευκαιρία να χωθεί στα πάντα. 
Τρυφερος, δυνατός, παιχνιδιάρης και καβγατζής... Αν και λίγο μπελάς με τους συγκατοίκους του, το αγόρι μας είναι γλυκύτατο και τρυφερό με τους ανθρώπους. Και μολονότι πολλές φορές δημιουργεί πανικό με τις εξυπνάδες του, δεν παύει να έχει φανατικούς θαυμαστές που ξέρουν ότι μόλις υιοθετηθεί θα γίνει υποδειγματικός σύντροφος ! Τι του λείπει; Μα η ευκαιρία να το αποδείξει! 
Ο Αστεράκης είναι γεννημένος τον Αύγουστο του 2015, είναι στειρωμένος και ζυγίζει περίπου 30 κιλά. Τον εγκατέλειψαν στον χώρο φιλοξενίας μας μέσα σε μια κούτα μαζί με τα 4 αδερφάκια του όταν ήταν περίπου 40 ημερών.

Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet, Θεσσαλονίκη
Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία στείλτε SMS στο 6984782350, γράψτε 'ενδιαφέρομαι για τον Αστέρη' και θα σας τηλεφωνήσουμε σύντομα, ή στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο https://www.facebook.com/adespotosplanitis
(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 932001000515140
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Καταχώρηση: 21 / 8 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6970195672

Άλλες αγγελίες του χρήστη (53)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.