Αντέλ

Περιγραφή

Δυναμική αλλά και τρυφερή κυρία μεσαίου μεγέθους, στειρωμένη, γεννημένη το 2016. Παιχνιδιάρα, χαδιάρα και γλυκύτατη με τους ανθρώπους της, είναι από τα πλάσματα που σου χαρίζουν αμέσως την καρδούλα τους χωρίς να διστάσουν στιγμή και χωρίς να ζητούν τίποτα παραπάνω από ΑΓΑΠΗ. Με τους ανθρώπους της γλυκύτατη, τρυφερή, χαδιάρα, δοτική... Ένα πλάσμα ΟΝΕΙΡΟ. Με όσους δεν γνωρίζει όμως - δίποδους, τρίποδους, τετράποδους και εξάποδους - μπορεί να είναι λίγο απρόβλεπτη ! 
Τι ψάχνει ; Έναν άνθρωπο που θα την πάρει στην αγκαλιά του και όταν βγαίνει βόλτα στο πάρκο δεν θα κοιτάζει το κινητό του, αλλά την μεγαλειότητά της, αφού η κυρία μας δεν διστάζει και ψιλοαρπάζει στα καλά καθούμενο όποιον δεν της πολυαρέσει ! Μην φανταστείτε τίποτα τραγικό. Αρκετό όμως για να χαλάσει το κέφι και την έξοδό σου.
Η Αντέλ μας περιμένει με αγωνία τον άνθρωπο που θα της δώσει την οικογένεια που τόσο λαχταρά.

Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet, Θεσσαλονίκη
Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία στείλτε SMS στο 6970195672, γράψτε 'ενδιαφέρομαι για την Αντέλ' και θα σας τηλεφωνήσουμε σύντομα, ή στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο https://www.facebook.com/adespotosplanitis
(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 300242000009167
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Καταχώρηση: 21 / 8 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6970195672

Άλλες αγγελίες του χρήστη (53)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.