Λίζα

Περιγραφή

Λίζα   
Γλυκύτατη και τρυφερή κουταβίνα που ξεχωρίζει από τα αδερφάκια της για τον ήσυχο και συνεσταλμένο της χαρακτήρα. Δεν δημιουργεί ποτέ προβλήματα, δεν συμμετέχει σε καβγάδες και συνήθως κρατάει αποστάσεις από τις εξυπνάδες των άλλων. Ξαπλωμένη δίπλα στη μαμά της κοιτάζει τον κόσμο γύρω της προσπαθώντας να μάθει τα πάντα, ενώ δεν χάνει ευκαιρία για χαλαρές και ασφαλείς εξερευνήσεις. Αν και διστακτική λίγο στην αρχή με όσους δεν γνωρίζει, μόλις καταλάβει ότι δεν κινδυνεύει, χώνεται στην αγκαλιά τους ζητώντας χαδάκια. Ένα υπέροχο συντροφάκι ζωής ! Η κούκλα μας είναι γεννημένη τον Φεβρουάριο του 2024 και θα γίνει 25- 30 κιλά. 

Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet, Θεσσαλονίκη
Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία στείλτε SMS στο 6970195672, γράψτε «ενδιαφέρομαι για την Λίζα» και θα σας τηλεφωνήσουμε σύντομα, ή στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο https://www.facebook.com/adespotosplanitis (Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 7 μηνών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 900263001138886
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Καταχώρηση: 21 / 8 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6970195672

Άλλες αγγελίες του χρήστη (53)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.