Λούπιν

Περιγραφή

Τον εγκατέλειψαν σε σημείο που ή θα το χτυπούσε φορτηγό ή θα τον ξέσκιζαν τα άλλα σκυλιά. Γεμάτο πληγές, νηστικό και ταλαιπωρημένο. Με ένα βλέμμα χαμένο και φοβισμένο να προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε και να βρει τρόπο να επιβιώσει. 
Μπήκε αμέσως στην αγκαλιά εθελόντριάς μας και μεταφέρθηκε για  πρώτες βοήθειες  και στείρωση. Χωρίς να φέρει καμία αντίσταση. Ξαπλώνοντας στα πόδια της λες και την ήξερε από καιρό. Περπατώντας δίπλα της με το λουρί σαν να είναι ο κηδεμόνας του και βγήκαν βόλτα.  Δίνοντάς της φιλάκια όταν ο γιατρός καθάριζε τις πληγές του. 
Ένας «κουταβίνος» 30 κιλών, γεννημένος το 2022, στειρωμένος, με χρυση καρδιά και πολλή ενέργεια ! Παιχνιδιάρης, κεφάτος, πανέξυπνος, φιλικός και κοινωνικός, δεν χάνει  ευκαιρία να γνωρίσει τον κόσμο γύρω του χώνοντας παντού την μυτούλα του. Λατρεύει το παιχνίδι με τα άλλα ζωάκια που ωστόσο πολλές φορές τον φοβούνται αφού από την χαρά και τον ενθουσιασμό του τα πλησιάζει με απότομο και άγαρμπο τρόπο. Λατρεύει να είναι κοντά σε ανθρώπους που ασχολούνται μαζί του και διεκδικεί την προσοχή και τα χάδια τους ανεβαίνοντας  στην αγκαλιά τους  και χώνοντας το κεφάλι του στις δουλειές τους.  

Αδέσποτος Πλανήτης, Θεσσαλονίκη.
Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία στείλτε SMS 6970195672, γράψτε «ενδιαφέρομαι για τον Λούπιν» και θα σας τηλεφωνήσουμε σύντομα, ή στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο https://www.facebook.com/adespotosplanitis
(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 000000000000000
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Καταχώρηση: 21 / 8 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6970195672

Άλλες αγγελίες του χρήστη (53)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.