Μπλανς

Περιγραφή

Πανέξυπνη, πεισματάρα, δυναμική, τρυφερή, ήσυχη, τεμπελούλα… 
Με ένα αυτί τεντωμένο για να μην χάνει τίποτα από όσα γίνονται γύρω της και με ένα αυτί πεσμένο για να μην «ακούει» όσα δεν την συμφέρουν. 
Ένα σκυλί που ξέρει τι θέλει και πότε το θέλει. Αν την πας από διαδρομή που δεν της αρέσει, «μουλαρώνει». Ξαπλώνει κάτω και δεν προχωράει ούτε μπροστά, ούτε πίσω, ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Το μόνο που κουνιέται επάνω της είναι το βλέφαρά της, κοροϊδευτικά σαν να σου λένε «Σου είπα πού θέλω να πάω, αλλά δεν το σεβάστηκες. Τώρα δυστυχώς την πάτησες. Ετοιμάσου να μου δώσεις τόνους λιχουδιές για να ξεπεράσω το πόσο με απογοήτευσε η στάση σου».
Γεννημένη το 2016, στειρωμένη, με ένα ζουμερό κορμάκι 39 κιλών μπήκε το καλοκαίρι του 2022 στην οικογένειά μας όταν βρέθηκε από εθελοντές πεσμένη στην άκρη του δρόμου χωρίς να μπορεί να σηκωθεί. 
Δυστυχώς η Μπλανς μας έχει διαγνωστεί με εξάρθρημα επιγονατίδας στο οπίσθιο αριστερό άκρο. Πρέπει να γίνει επανέλεγχος για να προσδιοριστεί αν θέλει χειρουργείο και φυσικά να κάνει δίαιτα για να μειωθεί η καταπόνηση στα ποδαράκια της.
Ήσυχη στο αμάξι και στον χώρο της, συμβιώνει με αρσενικά σκυλάκια χωρίς καμία δυσκολία.
Τρυφερή και γλυκύτατη με τους ανθρώπους της, αλλά όχι πιεστική, είναι ιδανικό συντροφάκι για χαλαρούς τύπους.

Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet, Θεσσαλονίκη
Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία στείλτε SMS στο 6970195672, γράψτε «ενδιαφέρομαι για την Μπλανς» και θα σας τηλεφωνήσουμε σύντομα, ή στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο https://www.facebook.com/adespotosplanitis
(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 941000017663151
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Καταχώρηση: 21 / 8 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6970195672

Άλλες αγγελίες του χρήστη (53)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.