Καφετούλης

Περιγραφή

Ένας γλυκύτατος κούκλος γεννημένος περίπου τον Σεπτέμβριο του 2022, είναι 30-35 κιλά και στειρωμένος. Άλλος ένας τρυφερός, ήρεμος, χαδιάρης, κοινωνικός και ανθρωποκεντρικός γιγαντάκος με καρδιά μαρουλιού σε αναζήτηση οικογένειας! Ένας πανύψηλος σκυλάκος που δεν σταματάει τα παιχνίδια και τα ακροβατικά όλη τη μέρα. Ο Καφετούλης βρέθηκε σακατεμένος μετά από τροχαίο ατύχημα. Ανάρρωσε, αλλά μάλλον θα χρειαστεί χειρουργείο στο μέλλον για το ποδαράκι του. Αν σκέφτεστε να βάλετε έναν πιστό, πανέξυπνο, ανθρωποκεντρικό και χαρούμενο κούκλο στη ζωής σας, ελάτε να τον γνωρίσετε, να τον ερωτευτείτε και να τον υιοθετήσετε !

Αδέσποτος Πλανήτης, Θεσσαλονίκη.
Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία στείλτε SMS στο 6984782350 ή στο 6970195672, γράψτε «ενδιαφέρομαι για τον Καφετούλη» και θα σας τηλεφωνήσουμε σύντομα, ή στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο https://www.facebook.com/adespotosplanitis (Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 900263001138981
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Καταχώρηση: 21 / 8 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6970195672

Άλλες αγγελίες του χρήστη (53)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.