Η Λάσυ έμεινε μόνη της και αναζητά τη νέα της οικογένεια!!

Περιγραφή

Η Λάσυ έμεινε μόνη της και αναζητά τη νέα της οικογένεια!!
Η σκυλίτσα της φωτογραφίας είχε μέχρι πρόσφατα οικογένεια! Μια οικογένεια που τη λάτρευε μιας και δεν είχε δικά της ανθρώπινα παιδιά! Ο μπαμπάς και η μαμά της ήταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που τη μάζεψαν αδέσποτη από το δρόμο και της πρόσφεραν αγάπη και θαλπωρή.


Δυστυχώς η ευτυχία της μικρούλας δεν κράτησε για πάντα! Το ηλικιωμένο ζευγάρι έφυγε από τη ζωή (με διαφορά λίγων μηνών) αφήνοντας πίσω τη Λάσυ μοναχούλα και θλιμμένη, να τους αναζητά και να τους περιμένει. Δεν υπάρχουν συγγενείς ή φίλοι που να μπορούν να την αναλάβουν. Φιλοξενείται προσωρινά από συγγενικό πρόσωπο, που όμως δεν μπορεί να την κρατήσει, καθώς έχει ήδη πολλά ζωάκια. Χρειάζεται να βρει άμεσα το νέο της σπίτι.
Η Λάσυ είναι ένας απίστευτα καλός χαρακτήρας! Ήσυχη, γλυκιά, τρυφερή, ανθρωποκεντρική, με μια καρδιά γεμάτη καλοσύνη! Ζητάει συνεχώς αγκαλιές, χάδια και φιλιά! Μαθημένη να ζει σε διαμέρισμα! Τα πάει καλά με γάτες και σκύλους! Είναι 6 ετών, 25 κιλά, εμβολιασμένη, στειρωμένη και τσιπαρισμένη (Microchip: 941*********811)! Αναζητά τη νέα της οικογένεια! Μια οικογένεια που θα την αγκαλιάσει και θα της δώσει την αγάπη και τη χαρά που τόσο απότομα στερήθηκε!


Δίνεται εντός Αττικής, με όλα τα νόμιμα έγγραφα. Αν ενδιαφέρεστε να τη γνωρίσετε από κοντά και να την υιοθετήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6937889908 και 6937283129 ή στείλτε προσωπικό μήνυμα.

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 982014212121212
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 18 / 8 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (115)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.