Μπορείτε να με βοηθήσετε, παρακαλω?

Περιγραφή

Έκκληση βοήθειας για τη σκυλίτσα Beauty για τον μήνα Σεπτέμβριο 2024

Γειά σας. Με λένε Beauty. Ήμουν αδέσποτη, φοβική σκυλίτσα σε δρόμο της ανατολικής Αττικής. Φοβόμουν τους ανθρώπους, διότι πολλοί με έδιωχναν με επίθεση βλέποντας μια μεγαλόσωμη ((((μαύρη)))) σκυλίτσα  στο δρόμο. Ευτυχώς αυτά τελείωσαν. Περιθάλπηκα με ειδικό τρόπο και κόπο, καθώς ως έξυπνη και φοβισμένη φρόντιζα να απομακρύνομαι από τους ανθρώπους,  από την εθελοντική ζωοφιλική ομάδα Ημιαδεσποτάκια Αττική και μεταφέρθηκα στο κτηνιατρείο όπου κι έκανα όλα τα απαραίτητα κτηνιατρικά (κλινική εξέταση, αιματολογικές εξετάσεις, εμβόλιο, στείρωση κι απέκτησα βιβλιάριο υγείας κι ηλεκτρονική ταυτότητα). Φιλοξενούμαι στο μικρομεσαίο, νοικιαζόμενο διαμέρισμα μέλους της ομάδας σε πολυκατοικία. Όμως, έχω ένα μικρό θέμα και σε αρχικό στάδιο με τα νεφρά.

 Για αυτό χρειάζομαι ειδική ξηρά τροφή, κονσέρβες, 1 κουτί με πόσιμες αμπούλες Renalvet,  για τον μήνα Σεπτέμβριο. Λόγω όμως, πως αυτά κοστίζουν κι η ομάδα έχει κι άλλα έξοδα με κτηνιατρικά και διαμονή σε ξενωνα  για τα άλλα 2 σκυλάκια (Φλώρα και Λουκά) που έχει υπό την προστασία της, χρειάζεται, χρειάζομαι, χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια.

Η μόνη βοήθεια που έχει η ομάδα είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να μας βοηθήσουν τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.
Καθώς είναι ομάδα  κι όχι σωματείο ή  ένωση, δεν κάνουν bazaar (παζάρια), δεν έχουν χορηγούς, ούτε κουμπαράδες σε καταστήματα. Οι οικονομικές στηρίξεις γίνονται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του νόμιμου, ιδιωτικού ξενωνα διαμονής των σκυλάκων για όσα σκυλάκια διαμένουν σε ξενώνα κι όχι σε φιλοξενία σε σπίτι-α και τα κτηνιατρικά γίνονται στον τραπεζικό λογαριασμό του κτηνιατρείου.  Αν χρειάζονται φάρμακα ή ειδική τροφή προτιμάται να γίνεται προσφορά δωρεά του προϊόντος σε κάποια στάση μετρό,  ΤΡΑΜ, ΗΣΑΠ. 
Όποιος μπορεί να προσφέρει  από την ειδική, κλινική ξηρά τροφή 1 σακί 2 κιλών  Royal Canin Renal Dog  με κόστος 21.02Ε  ή μια ειδική, κλινική κονσέρβα Royal Canin Diet Dog Renal Special 410g με κόστος 4.60Ε ή 1 κουτί αμπούλες Renalvet με κόστος 22.98Ε,
αρχικά ευχαριστούμε  κι έπειτα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Για την προσφορά (δωρεά) και την παράδοση (παραλαβή) του προϊόντος μπορούμε να βρεθούμε σε οποιαδήποτε στάση μετρου, ΤΡΑΜ, ΗΣΑΠ και προαστιακού ή να γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και να σας σταλεί η απόδειξη και το προϊόν αγοράς.

Αναλυτικά οι ανάγκες μας για τη σκυλίτσα Beauty για τον μήνα Σεπτέμβριο είναι:
5 σακιά από την ειδική, κλινική ξηρά τροφή 1 σακί 2 κιλών  Royal Canin Renal Dog  με κόστος 21.02Ε το 1 σακί:
https://www.pet4u.gr/royal-canin-veterinary-renal-canine.html

4 ειδικές, κλινικές κονσέρβες Royal Canin Diet Dog Renal Special 410g με κόστος 4.60Ε η μια κονσέρβα:
https://www.pet4u.gr/royal-canin-renal-veterinary-special-can-dog.html


1 κουτί πόσιμες αμπούλες Renalvet με κόστος 22.98Ε:
https://www.pet4u.gr/renalvet.html

Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected]
Instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλέφωνο και viber επικοινωνίας: 6949972481
 

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 982014212121212
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 30 / 8 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (115)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.