Μερικοί άνθρωποι με οικονομική συμμετοχή των 12Ε κι η Φλώρα δεν είναι στον επικίνδυνο και γεμάτο κακουχίες δρόμο, αλλά σε νόμιμο, ιδιωτικό ξενώνα σκύλων, όσο η αγγελία υιοθεσίας της προωθείται. Μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ/-λούμε?

Περιγραφή


Μερικοί άνθρωποι με οικονομική συμμετοχή των 12Ε κι η Φλώρα δεν είναι στον επικίνδυνο και γεμάτο κακουχίες δρόμο, αλλά σε νόμιμο, ιδιωτικό ξενώνα σκύλων, όσο η αγγελία υιοθεσίας της προωθείται.
Μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ/-λούμε?
Έκκληση για παροδικούς-έκτακτους, δηλαδή στηρικτές που θα συνεισφέρουν  ό,τι μπορούν μια φορά  ή για  στηρικτές για 4 μήνες με συμμετοχή 12Εγια την κάλυψη του μηνιαίου κόστους διαμονής της σκυλίτσας Φλώρας, στον νόμιμο, καλό, ιδιωτικό ξενώνα, ώστε να είναι εκεί ασφαλής κι όχι στο δρόμο μέχρι να υιοθετηθεί.

Γειά σας. Με λένε Φλώρα και βρέθηκα αδέσποτη σε δρόμο  της ανατολικής Αττικής κουτσαίνοντας.
Περιθάλπηκα από την εθελοντική ζωοφιλική ομάδα Ημιαδεσποτάκια Αττική και μεταφέρθηκα στο κτηνιατρείο.  Έκανα όλα τα απαραίτητα κτηνιατρικά (εμβόλιο, αιματολογική εξέταση, ενδο+εξω αποπαρασίτωση, στείρωση, απέκτησα βιβλιάριο υγείας κι ηλεκτρονική ταυτότητα) και γιατρεύτηκε και το ποδαράκι μου. 
Ο δήμος δε διαθέτει καταφύγιο προκειμένου να είμαι κάπου ασφαλής και τα σπίτια των εθελοντών δε χωρούν άλλο σκυλάκι για λόγους ευζωίας κι υγιεινής. Για αυτό διαμένω σε νόμιμο, καλό, ιδιωτικό ξενώνα σκύλων με μηνιαίο κόστος διαμονής 265Ε. 
Επειδή, το κόστος είναι μεγάλο, τα μέλη της ολιγομελής -7μελής ομάδας μιας  κι έχουν κι άλλα σκυλάκια υπό την ευθύνη τους δεν μπορούν να καλύψουν μόνοι, χωρίς βοήθεια αυτό το κόστος. Για αυτό  γίνεται έκκληση για οικονομικούς στηρικτές,  είτε μόνο για το μήνα Σεπτέμβριο, είτε για το επόμενο 4μήνο, που ο καθένας θα καταθέσει 12Ε στον τραπεζικό λογαριασμό του ξενώνα κι έτσι να διαμένω εκεί με ασφάλεια και φρόντιδα κι όχι στο δρόμο, μέχρι κάποιο κάλο σπιτάκι να διαβάσει την αγγελία υιοθεσίας μου που προωθείται, να ενδιαφερθεί και να υιοθετηθώ.
Όσοι θέλετε να βοηθήσετε αρχικά ευχαριστούμε κι έπειτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 'Ολες οι καταθέσεις γίνονται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του ξενώνα και καταγράφονται σε πινακάκι για διαφάνεια κι ενημέρωση.
Η μόνη βοήθεια που έχουμε είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να μας βοηθήσουν τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.
Καθώς είμαστε ομάδα  κι όχι σωματείο ή  ένωση, δεν κάνουμε bazaar (παζάρια), δεν έχουμε χορηγούς, ούτε κουμπαράδες σε καταστήματα. Οι οικονομικές στηρίξεις γίνονται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του νόμιμου, ιδιωτικού ξενωνα διαμονής των σκυλάκων για όσα σκυλάκια διαμένουν σε ξενώνα κι όχι φιλοξενία σε σπίτι και τα κτηνιατρικά γίνονται στον τραπεζικό λογαριασμό του κτηνιατρείου.  Αν χρειάζονται φάρμακα ή ειδική τροφή προτιμάται να γίνεται προσφορά δωρεά του προϊόντος σε κάποια στάση μετρό,  ΤΡΑΜ, ΗΣΑΠ. 


Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected]
Instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλέφωνο και viber επικοινωνίας: 6949972481
 

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 982014212121212
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 31 / 8 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (115)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.