Ο Λουκάς χρειάζεται τη βοήθεια μερικών ανθρώπων προκειμένου να συνεχίσει να διαμένει ασφαλής στον νόμιμο, ιδιωτικό, καλό εκπαιδευτικό κέντρο κι όχι στο δρόμο, μέχρι η αγγελία υιοθεσίας του που προωθείται να διαβαστεί από ένα καλό σπιτικό που θα ενδιαφερθεί και να υιοθετηθεί.

Περιγραφή

Ας βοηθήσουμε μερικοί άνθρωποι, προκειμένου ο πρωην εγκαταλελειμμένος για άγνωστο λόγο, αδέσποτος στο δρόμο, νυν περιθαλπόμενος και προς υιοθεσία σκυλάκος Λουκάς να συνεχίσει τη διαμονή του στον νόμιμο, ιδιωτικό, πολύ καλό ξενώνα, ασφαλής και να μην είναι στο δρόμο, μέχρι η αγγελία υιοθεσίας του που προωθείται να διαβαστεί από ένα καλό σπιτικό που θα ενδιαφερθεί και να υιοθετηθεί. Η ομάδα μας δε διαθέτει καταφύγιο κι ο δήμος δεν έχει κατάλληλο χώρο. Τα σπίτια μας για λόγους χρόνου,  χώρου (έχουμε γάτες κι ο Λουκάς δε θέλει γάτες), υγιεινής, ευζωίας, αρμονίας δεν είναι καλό κι εφικτό να φιλοξενήσουν κι άλλο ζωάκι. Το  μηνιαίο κόστος  είναι 370Ε (διαμονή, τροφή, εκπαίδευση) και  τα μέλη της ολιγομελής -7μελής ομάδας  μας, Ημιαδεσποτάκια Αττική μιας  κι έχουν κι άλλα σκυλάκια υπό την ευθύνη τους δεν μπορούν να καλύψουν μόνοι, χωρίς βοήθεια αυτό το κόστος. Καθώς είμαστε ομάδα  κι όχι σωματείο ή  ένωση δεν κάνουμε bazaar (παζάρια), δεν έχουμε χορηγούς, ούτε κουμπαράδες σε καταστήματα. Οι οικονομικές στηρίξεις γίνονται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του νόμιμου, ιδιωτικού, πολύ καλού εκπαιδευτικού κέντρου   και καταγράφονται σε πινακάκι με το ποσό, την ημερομηνία και το όνομα της κατάθεσης για διαφάνεια κι ενημέρωση.

Η συμμετοχή είναι σημαντική.
Όσοι/-ες κυριοι/-ες θέλετε να βοηθήσετε ευχαριστούμε και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected]
Instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλέφωνο και viber επικοινωνίας: 6949972481


Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο παρακάτω.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3699906316926879&set=a.3697379410512903
 

Ράτσα: Αμερικάνικο Σταφορντσάιρ τεριέ - American Staffordshire Terrier
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 982014212121212
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 5 / 9 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (115)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.