Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα Αττική: Χρειαζόμαστε βοήθεια

Περιγραφή

Η ολιγομελής, 7μελης εθελοντική ζωοφιλική ομάδα Ημιαδεσποτάκια Αττική και τα πρώην αδέσποτα, νυν περιθαλπομενα και προς υιοθεσία σκυλάκια που έχει υπό την προστασία της, λόγω δυσκολιών, κάνουν έκκληση για βοήθεια.

Έχουμε τρία σκυλάκια που χρειάζονται βοήθεια, λόγω ότι αδυνατούμε μόνοι,  μόνοι-χωρίς βοήθεια.

Το συνολικό μηνιαίο κόστος για τον μήνα Σεπτέμβριο και για τα 3 σκυλάκια είναι 785€.

Η ομάδα μας αποτελείται από λίγα μέλη (7 μέλη). Δεν έχουμε χορηγούς, ούτε κουμπαράδες σε καταστήματα και δεν κάνουμε bazaar-παζάρια. Είμαστε απλοί ενεργοί, ζωόφιλοι εθελοντές σε απλή, εθελοντική ζωοφιλική ομάδα που πριν ή μετά την εργασία ή (και) τις σπουδές μας ασχολούμαστε με την περίθαλψη αδέσποτων σκυλιών κυρίως, αλλά και με τη φροντίδα γατιών στο δρόμο (στειρώσεις και μόνιμη σίτιση).

Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2013 και περιθαλψαμε 37 αδέσποτα, φοβικά, μη κοινωνικοποιημένα σκυλάκια, από τα απερίφραχτα ιδιωτικά και δημόσια χωράφια κοντά στο αεροδρόμιο Αττικής. 

Ως τώρα  έχουν γίνει 31 υιοθεσίες.
Άλμπουμ υιοθεσιών:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1527847554132777&type=3


Οι ανάγκες μας αυτό τον καιρό είναι:
1η και 2η είναι για τη   Φλώρα και τον  Λουκά που διαμένουν σε νόμιμο, ιδιωτικό  καλό ξενώνα και κέντρο  κατοικίδιων με μηνιαίο κόστος διαμονής 265€ και 370€, αντίστοιχα. 

Διαμένουν εκεί, διότι η ομάδα μας δε διαθέτει καταφύγιο και τα νοικιαζόμενα ή ιδιόκτητα σπίτια μας είναι γεμάτα σε σημείο που για λόγους υγιεινής, ευζωίας κι ηρεμίας δεν μπορούν να αυξήσουν τον αριθμό των υπάρχοντων ήδη ζώων στο σπίτι. Έτσι είναι εκεί ασφαλείς και με φροντίδα, αντί του επικινδυνότατου δρόμου, ώστε να έχουν ασφαλή ζωή και όμορφο χρόνο μέχρι κάποιο, καλό σπιτικό να διαβάσει τις αγγελίες υιοθεσίας τους που προωθούνται, να ενδιαφερθούν και να υιοθετηθούν.

Οι καταθέσεις στον ξενώνα γίνονται στον τραπεζικό λογαριασμό του ξενώνα και για διαφάνεια κι ενημέρωση καταγράφονται σε πινακάκι με το όνομα, το ποσό και την ημερομηνία κατάθεσης. Για διαφάνεια κι ενημέρωση.

Τρίτη, είναι η σκυλίτσα Beauty που βρίσκεται στο μικρομεσαίο,  νοικιαζόμενο  διαμέρισμα  μέλους της ομάδας, σε πολυκατοικία και φιλοξενείται, δωρεάν φυσικά.

Όμως, λόγω ενός μικρού προβλήματος στα νεφρά, σε αρχικό στάδιο χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή κι ειδική, κλινική, ξηρά τροφή. Αυτό έχει συνολικό  μηνιαίο κόστος  150Ε. 


Οι καταθέσεις γίνονται σε ιδιωτικό τραπεζικό λογαριασμό κι αναρτώνται αποδείξεις των αγορών (τροφής και φαρμάκων), καθώς  και καταγράφονται σε πινακάκι με το όνομα, το ποσό και την ημερομηνία κατάθεσης. Για διαφάνεια κι ενημέρωση.

Η βοήθεια είναι επείγουσα, σημαντική και πολύτιμη.
Όσοι /-ες θέλετε να βοηθήσετε αρχικά ευχαριστούμε κι έπειτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περισσότερες πληροφορίες στο album έκκλησης βοήθειας:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=imiadespotakia&set=a.3697379410512903

Εθελοντική ζωοφιλικη ομάδα Ημιαδεσποτάκια Αττική 

Επικοινωνία:
Εmail: [email protected]

Τηλέφωνο: 6949972481
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική 
Instagram: Imiadespotakia_attiki
 

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 2 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 982014212121212
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 12 / 9 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (115)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.