Ας βοηθήσουμε τον πρωην εγκαταλελειμμένο κι αδέσποτο, νυν περιθαλπόμενο και προς υιοθεσία σκυλάκο Λουκά να είναι ασφαλής στο νόμιμο, ιδιωτικό, πολύ καλό κέντρο εκπαίδευσης, μέχρι κάποιο καλό σπιτικό να διαβάσει την αγγελία υιοθεσίας του που προωθείται, να ενδιαφερθεί και να υιοθετηθεί. Έκκληση κι άμεση αναζήτηση για 10 ανθρώπους που για τους επόμενους 4 μήνες (Οκτώβρη, Νοέμβρη, Δεκέμβρη κι Ιανουάριο) ίσως και λιγότερο αν ο σκυλάκος υιοθετηθεί νωρίτερα που όλοι μαζί θα καταθέτουμε 12€ κάθε μήνα προκειμένου να καλύπτουμε το  μηνιαίο κόστος διαμονής του. 

Περιγραφή

Ας βοηθήσουμε τον πρωην εγκαταλελειμμένο κι αδέσποτο, νυν περιθαλπόμενο και προς υιοθεσία σκυλάκο Λουκά να είναι ασφαλής στο νόμιμο, ιδιωτικό, πολύ καλό κέντρο εκπαίδευσης, μέχρι κάποιο καλό σπιτικό να διαβάσει την αγγελία υιοθεσίας του που προωθείται, να ενδιαφερθεί και να υιοθετηθεί.
Έκκληση κι άμεση αναζήτηση για 10 ανθρώπους που για τους επόμενους 4 μήνες (Οκτώβρη, Νοέμβρη, Δεκέμβρη κι Ιανουάριο) ίσως και λιγότερο αν ο σκυλάκος υιοθετηθεί νωρίτερα που όλοι μαζί θα καταθέτουμε 12€ κάθε μήνα προκειμένου να καλύπτουμε το  μηνιαίο κόστος διαμονής του. 
Η ομάδα μας δε διαθέτει καταφύγιο, όπως κι ο δήμος επίσης δεν έχει διάθεση για χώρο για τον Λουκά.  Και μιας τα έξοδα της μικρής, ολιγομελής,  7 μελής ομάδας είναι πολλά, καθώς είμαστε ομάδα  κι όχι σωματείο ή ένωση, δηλαδή  δεν κάνουμε παζάρια-bazaar, δεν έχουμε χορηγούς και κουμπαράδες στα καταστήματα, η μόνη βοήθεια που χρειάζεται και ζητάμε είναι στις διαμονές και κάποιες φορές σε κτηνιατρικά, κάνουμε με αυτή την ανάρτηση έκκληση για βοήθεια, προκειμένου μερικοί άνθρωποι να βοηθήσουν και να συμμετέχουν στο κόστος διαμονής του σκυλάκου Λουκά.

'Ολες οι καταθέσεις γίνονται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του εκπαιδευτικού κέντρου διαμονής  και καταγράφονται σε πινακάκι για διαφάνεια κι ενημέρωση.
Όσοι θέλετε να βοηθήσετε αρχικά ευχαριστούμε κι έπειτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. '

Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected]
Instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλέφωνο και viber επικοινωνίας: 6949972481


Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο παρακάτω.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3699906316926879&set=a.3697379410512903
 

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 982014212121212
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 14 / 9 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (115)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.