Περιθάλπηκαν. Ψάχνουν, ψάχνουμε, αναζητούνται για 3 περιθαλπόμενα, μικρά γατάκια 4 μηνών (2 θηλυκά κι 1 αρσενικό), μόνιμα σπιτάκια υιοθεσίας ή 4 μηνη φιλοξενία, μαζί ή ξεχωριστά το καθένα, με τα έξοδα καλυμμένα, ώστε να μην επιστρέψουν, εκεί που ήταν.

Περιγραφή


Περιθάλπηκαν. 
Ψάχνουν, ψάχνουμε, αναζητούνται για 3 περιθαλπόμενα,  μικρά γατάκια 4 μηνών (2 θηλυκά κι 1 αρσενικό),  μόνιμα σπιτάκια υιοθεσίας ή 4 μηνη φιλοξενία, μαζί ή ξεχωριστά το  καθένα,  με τα έξοδα καλυμμένα, ώστε να μην επιστρέψουν, εκεί που ήταν.
26.09.2024

Τα εικονιζόμενα γατάκια (2 θηλυκά κι 1 αρσενικό)  περιθάλπηκαν στις 25.09.2024 από τον μεγάλο και με δέντρα  προαύλιο χώρο εκπαιδευτικού κρατικού-δημόσιου κτιρίου εκπαίδευσης.
Στο εν λόγω κτίριο μια μικρή ομάδα ανθρώπων φροντίζει 10 ενήλικα και στειρωμένα γατάκια. Τα 3 μικρά λίγο φοβισμένα, αλλά φιλικά πλησίασαν εύκολα και περιθάλπηκαν.
Ο χώρος που βρέθηκαν δεν είναι κατάλληλος για αυτά, αφενός διότι ο εν λόγω χώρος δεν αντέχει σε χωρητικότητα  επιπλέον γατιά, αφετέρου κι οι άνθρωπο ιπου φροντίζουν τα ήδη υπάρχοντα γατιά δεν έχουν την (οικονομική κτλ) δυνατότητα για τη φροντίδα επιπλέον γατιών. Επίσης, τα σπίτια αυτών των  ανθρώπων (των γατο-φροντιστών) έχουν ήδη αρκετά  ιδιόκτητα-δεσποζόμενα, δικά τους σκυλάκια και γατάκια, πράγμα που καθιστά επίσης αδύνατη  κάποια επιπλέον νέα  φιλοξενία ή υιοθεσία. 
Aπό 25.09.2024 εως και 02.10.2024   θα διαμείνουν στο κτηνιατρείο για τα απαραίτητα κτηνιατρικά, αλλά μετά δεν έχουν που να πάνε.   
Χρειάζονται άμεσα φιλοξενίες ή υιοθεσίες.
Υιοθεσία:
Δίνονται για υιοθεσία με βιβλιάριο υγείας, την υποχρεωτική από τον νόμο ηλεκτρονική ταυτότητα και συμβόλαιο υιοθεσίας σε σπιτάκια εντός Αττικής, ως κοινωνικά  κατοικίδια ζωάκια συντροφιάς.

Φιλοξενία:
Ψάχνουν  σπιτάκια για 4μηνη φιλοξενία (Οκτώβρη εως και Ιανουάριο).  Στη φιλοξενία θα δίνεται η τροφή κι η άμμος κι ένα επιπλέον (λογικό)  έσοδο-αμοιβή αν το επιθυμεί το σπιτικό φιλοξενίας.
Αν δεν έχουν υιοθετηθεί μετά το πέρας της  4μηνης φιλοξενίας θα μεταφερθούν στο σπίτι φοιτήτριας που θα φύγει για 1 χρόνο για σπουδές στο εξωτερικό μαζί με τον σκυλο της.

Όποιο σπιτικό θέλει να βοηθήσει παρακαλώ ας επικοινωνήσει σε κάποιο από τα παρακάτω στοιχεία:
Αγγελική ζωόφιλη εθελόντρια σε συνεργασία με ζωοφιλικό σωματείο
Τηλέφωνο και viber επικοινωνίας: 6949972481
email: [email protected]

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 4 μηνών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 982014212121212
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 27 / 9 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (115)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.