Ζωή

Περιγραφή

Μπήκε στη αγκαλιά μας μαζί με τα 4 νεογέννητα κουταβίνια της. Μια σκυλίτσα φάντασμα που μέχρι τότε την βλέπαμε από μακριά και δεν μπορούσαμε με τίποτα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της. Μια υπέροχη μαμά που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κρατήσει ασφαλή τα μωρά της σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον. 
Μόλις κατάλαβε ότι δεν θα της κάνουμε κακό, μπήκε ανακουφισμένη στην αγκαλιά μας, μας χάρισε την καρδούλα της και μας εμπιστεύτηκε ό,τι πολυτιμότερο είχε : τα μωράκια της. 
Η Ζωίτσα μας είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Τρυφερή και ανθρωποκεντρική, αλλά χωρίς να γίνεται πιεστική, λατρεύει τα χάδια, τις αγκαλιές και το χαλαρό χουζούρι στα πόδια όσων αγαπάει. Πανέξυπνη, μαθαίνει γρήγορα και προσαρμόζεται σε νέες καταστάσεις. Ήρεμη και ήσυχη, περνάει τις μέρες της χωρίς να μπλέκεται σε καβγάδες, φασαρίες και εξυπνάδες. Υπέροχη στο βόλτα της με το λουρί, περπατάει μαζί με τον άνθρωπό της καμαρωτή – καμαρωτή, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της κοινής διαδρομής.  
Η Ζωίτσα μας είναι γεννημένη τον Φεβρουάριο του 2020 και ζυγίζει 29 κιλά. Είναι υγιέστατη και έτοιμη να βρει τη δική της οικογένεια.

Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet, Θεσσαλονίκη
email : [email protected]
Εάν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία, στείλτε SMS στο 6970195672, γράψτε "ενδιαφέρομαι για την Ζωίτσα" και θα σας τηλεφωνήσουμε σύντομα.
(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 900263001138898
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Καταχώρηση: 19 / 10 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6970195672

Άλλες αγγελίες του χρήστη (48)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.