Μεγάλη έκκληση, επείγουσα ανάγκη για βοήθεια, επείγει, ζητούνται άμεσα, (δεν ξέρουμε τι άλλο να γράψουμε) για  15 στηρικτές που ο καθένας θα καταθέσει 12Ε στο πολυ καλό, ιδιωτικό, εκπαιδευτικό ξενώνα διαμονής που διαμένει ο πρώην αδέσποτος, περιθαλπόμενος σκυλάκος Λουκάς,  προκειμένου να παραμείνει εκεί ασφαλής κι όχι στο δρόμο μέχρι να υιοθετηθεί.

Περιγραφή

Μεγάλη έκκληση, επείγουσα ανάγκη για βοήθεια, επείγει, ζητούνται άμεσα, (δεν ξέρουμε τι άλλο να γράψουμε) για  15 στηρικτές που ο καθένας θα καταθέσει 12Ε στο πολυ καλό, ιδιωτικό, εκπαιδευτικό ξενώνα διαμονής που διαμένει ο πρώην αδέσποτος, περιθαλπόμενος σκυλάκος Λουκάς,  προκειμένου να παραμείνει εκεί ασφαλής κι όχι στο δρόμο μέχρι να υιοθετηθεί. Ο δήμος δε διαθέτει καταφύγιο, τα σπίτια μας έχουν ήδη αρκετά γατάκια και σκυλάκια.  Η παραμονή  με τη σίτιση στο δρόμο δεν είναι λύση. Η ολιγομελής - 7μελής ομάδα μας δεν έχει χορηγούς, ούτε κουμπαράδες σε καταστήματα, ούτε κάνει bazaar, διότι είμαστε ομάδα κι όχι σωματείο, οργανωση (ΜΚΟ)  ή ένωση. Η μόνη βοήθεια είναι από τον απλό, ζωόφιλο κόσμο-εσάς. Η ομάδα μόνη,  χωρίς βοήθεια δεν μπορεί, δε θα τα καταφέρει, με τη βοήθεια μερικών ανθρώπων, εμείς (με τη βοήθειά σας) κι εσείς, μαζί  μπορούμε να τα καταφέρουμε. To μηνιαίο κόστος διαμονής είναι 370Ε (διαμονή, τροφή κι εκπαίδευση).Όλες οι καταθέσεις γίνονται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του εκπαιδευτικού κέντρου διαμονής και καταγράφονται σε πινακάκι με το όνομα, το ποσό και την ημερομηνία κατάθεσης για διαφάνεια κι ενημέρωση. 

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε αρχικά ευχαριστούμε κι έπειτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected]
Instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλέφωνο και viber επικοινωνίας: 6949972481


Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/photo?fbid=3727913050792872&set=a.3725561961027981

Ράτσα: Αμερικάνικο Σταφορντσάιρ τεριέ - American Staffordshire Terrier
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 982012221212121
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 9 / 10 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (115)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.