Πρόσκληση για το βραδάκι της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2024 στις 20.00 ηώρα από  τη συγγραφέα Τατιάνα-Κατερίνα, την ηθοποιό- σκηνοθέτη Κωνσταντά Τέτα, την ομάδα μας 'Ημιαδεσποτάκια Αττική', τη σκυλίτσα Φλώρα και τον σκυλάκο Λουκά που είναι υπό τη φροντίδα της ομάδας μας.

Περιγραφή

Πρόσκληση για το βραδάκι της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2024 στις 20.00 ηώρα από  τη συγγραφέα Τατιάνα-Κατερίνα, την ηθοποιό- σκηνοθέτη Κωνσταντά Τέτα, την ομάδα μας 'Ημιαδεσποτάκια Αττική', τη σκυλίτσα Φλώρα και τον σκυλάκο Λουκά που είναι υπό τη φροντίδα της ομάδας μας.

Λίγες μέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου) δεχτήκαμε μια φιλάνθρωπη, αλληλέγγυη, τιμητική πρόταση συμμετοχής και συνεργασίας από τη συγγραφέα, ερμηνεύτρια-τραγουδίστρια και τιμημένη από το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού για την προσωπική (solo) συναυλία" «Passion, Moon and the Female Power», την Τατιάνα-Κατερίνα  για να βρεθούμε στην παρουσίαση των βιβλίων της.
Την εκδήλωση τη συντονίζει και συνδιοργανώνει η ηθοποιός και θεατρική σκηνοθέτης Κωνσταντά Τέτα κι ο ραδιοφωνικός παραγωγός Βλαχαντώνης Γιάννης.
Φυσικά,  δεχτήκαμε και με χαρά σας προσκαλούμε όλους, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 20.00 το απόγευμα στον alternative χώρο της Αθήνας από το 1999, μεταξύ Κολωνακίου κι Εξαρχείων, σε απόσταση 7 τετράγωνα από τη στάση μετρό 'Πανεπιστήμιο', στο Closer στην οδό Ναυαρίνου 12 Αθήνα 106 80 για την παρουσίαση των βιβλίων της.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τα κτηνιατρικά έξοδα και τις διαμονές για τα σκυλάκια που έχει υπό την ευθύνη της η ομάδα μας, Ημιαδεσποτάκια Αττική.

Το βιογραφικό της  συγγραφέως Τατιάνας- Κατερίνας:
https://www.reverbnation.com/tatianakaterina?popup_bio=true

Η εκδήλωση με περισσότερες πληροφορίες στο facebook events:
https://www.facebook.com/events/524916526921465/?ref=newsfeed

Το άλμπουμ προωθησης από την ομάδα Ημιαδεσποτάκια Αττική και τα περιθαλπόμενα και προς υιοθεσία  σκυλάκια μας Φλώρα και Λουκά:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=imiadespotakia&set=a.3746035952313915

Στοιχεία φωτογραφίων:
Στο λόφο Πνύκα Αττικής, η  συγγραφέας Τατιάνα-Κατερίνα, η ηθοποιός-σκηνοθέτης Κωνσταντά Τέτα κι η σκυλίτσα Φλώρα που είναι υπό τη φροντίδα  της ομάδας μας 
'Ημιαδεσποτάκια Αττική' και ψάχνει ένα καλό και μόνιμο σπιτάκι υιοθεσίας. 
Οκτώβριος 2024

Ανάρτηση από:
Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: [email protected]
Instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλέφωνο και viber επικοινωνίας: 6949972481

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 982012221212121
Περιοχή: Αττική

Καταχώρηση: 15 / 10 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (93)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.