Πανούλης

Καταχώρηση: 19 / 10 / 2024

Χαρίζεται

Περιγραφή

Ένας στρουμπουλός λυκοσκυλάκος με υπέροχη προσωπικότητα και χρυσή καρδούλα. Αν και γνώρισε την ανθρώπινη αδιαφορία και σκληρότητα δίπλα στην ηλικιωμένη συλλέκτρια που τον είχε, είναι ένα ιδιαίτερα γλυκό και τρυφερό πλάσμα που ζει για την αγάπη των ανθρώπων του, χωρίς να γίνεται πιεστικός ή ενοχλητικός. Μολονότι φαίνεται δυνατός και επιβλητικός, είναι ένας ευαίσθητος φοβητσιαρούλης που περνάει ήσυχα, μακριά από φασαρίες και χωρίς καβγάδες τις μέρες του στο καταφύγιο, περιμένοντας κάποιον να τον προσέξει και να του δώσει αυτό που λαχταρά πιο πολύ : τη δική του αγκαλίτσα. 
Ο Πανούλης είναι γεννημένος περίπου το 2018. Είναι πολύ φιλικός με τα άλλα σκυλάκια και άψογος στη βόλτα του με το λουρί. Είναι στειρωμένος, υγιής γενικά αλλά παρουσιάζει σημάδια οστεοαρθρίτιδας στην άρθρωση των ισχίων λόγω δυσπλασίας, η οποία καθιστά αρκετά δύσκολη την παραμονή του σε εξωτερικό χώρο, κάτι που αντιμετωπίζεται με ειδική διατροφή και βοηθήματα αν ζει σε στεγνό και προστατευμένο περιβάλλον. 

Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet, Θεσσαλονίκη
Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία στείλτε SMS στο 6984782350 ή στο 6970195672, γράψτε «ενδιαφέρομαι για τον Πανούλη» και θα σας τηλεφωνήσουμε σύντομα, ή στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο https://www.facebook.com/adespotosplanitis
(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Χαρακτηριστικά

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 900263001138984
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6970195672

Άλλες αγγελίες του χρήστη (48)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.