Ντόπερ

Καταχώρηση: 28 / 9 / 2024

Χαρίζεται

Περιγραφή

Ο Ντοπεράκος μας γεννήθηκε χωρίς άστρο. Είχε όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να του εξασφαλίσουν μια υπέροχη ζωή δίπλα στον άνθρωπό του : είναι ρατσάτος, πανέμορφος, ήρεμος, γλυκύτατος και ανθρωποκεντρικός. Η ζωούλα του όμως δεν ήταν εύκολη. Πάλεψε γενναία με την πρωτεϊνουρία για 1,5 χρόνο, πάλεψε με το ευαίσθητο στομαχάκι του και με μια φλεγμονή στο πόδι που ευτυχώς αποδείχθηκε ότι δεν είναι καρκίνος. Και πριν προλάβουμε να χαρούμε ότι πλέον έχουμε τα πάντα υπό έλεγχο, ο Ντοπεράκος μας άρχισε να χάνει την όρασή του λόγω καταρράκτη. Σήμερα ο Ντοπεράκος μας είναι σχεδόν ΤΥΦΛΟΣ, έχοντας μόλις το 30 % της όρασής του και στα δύο μάτια. Και πολύ σύντομα θα το χάσει και αυτό. 
Σήμερα, ο 7χρονος Ντοπερίνος είναι σε σπίτι φιλοξενίας. Έχει την φροντίδα που χρειάζεται : αγάπη, ηρεμία, γεύματα 3 φορές την ημέρα, φαρμακάκια πρωί και βράδυ. Ξαπλώνει το δυνατό πλέον κορμάκι του στα ζεστά και μαλακά μαξιλάρια και κοιμάται με χάδια, χωρίς άγχος. Η φιλοξενία του, ωστόσο, τελειώνει. Και τότε ; Δυστυχώς τόσο ο υπέροχος χαρακτήρας του όσο και η εύθραυστη υγεία του καθιστά σχεδόν αδύνατη την επιστροφή του στον ανοιχτό χώρο φιλοξενίας μας. Το αγόρι μας χρειάζεται τη δική του οικογένεια, το δικό του σπιτάκι… Έναν χώρο σταθερό που θα μάθει να κινείται άνετα και με αυτοπεποίθηση ακόμα και χωρίς την όρασή του. 
Ο Ντόπερ μας εκτιμάται ότι είναι γεννημένος το 2017. Ζυγίζει 28 κιλά, είναι στειρωμένος, μεγαλόσωμος και ψηλός. Ένας επιβλητικός κούκλος με απίστευτα εκφραστικά μάτια και χρυσή καρδούλα. Μέσα στο σπίτι είναι πολύ ήσυχος και στη βόλτα του με το λουρί πραγματικός κύριος. Είναι υπέροχος με τους ανθρώπους του, αλλά δεν συμβιώνει εύκολα με άλλα ζωάκια. 

Αδέσποτος Πλανήτης, Θεσσαλονίκη.
Αν θέλετε να υιοθετήσετε τον Ντόπερ μας στείλτε SMS στο 6970195672, γράψτε «Υιοθεσία η Φιλοξενία Ντόπερ» και θα σας τηλεφωνήσουμε σύντομα, ή στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο https://www.facebook.com/adespotosplanitis. Ο Ντόπερ μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά υπάρχει δυνατότητα υιοθεσίας του και σε άλλες περιοχές αν βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια.

Χαρακτηριστικά

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 5+
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 941000027592220
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6970195672

Άλλες αγγελίες του χρήστη (48)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.