Χρειαζόμαστε βοήθεια. Έκκληση για βοήθεια. Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα Ημιαδεσποτάκια Αττική

Καταχώρηση: 1 / 9 / 2024

Χαρίζεται

Περιγραφή

Χρειαζόμαστε βοήθεια. Έκκληση για βοήθεια.

Δεν έχουμε χορηγούς, δεν έχουμε έσοδα από παζάρια, καταστήματα, διότι δεν κάνουμε παζάρια, δεν έχουμε κουμπαράδες σε καταστήματα. Γενικά δεν έχουμε τρόπο εσόδων. Έχουμε μόνο αγάπη, διάθεση βοήθειας, ενέργεια και τη βοήθεια των στηρικτών, εσάς δηλαδή και μόνοι δεν μπορούμε. Η ολιγομελής, 7μελης εθελοντική ζωοφιλική ομάδα Ημιαδεσποτάκια Αττική και τα πρώην αδέσποτα, νυν περιθαλπομενα και προς υιοθεσία σκυλάκια που έχει υπό την προστασία της, λόγω δυσκολιών, κάνουν έκκληση για βοήθεια. Έχουμε τρία σκυλάκια που χρειάζονται βοήθεια, λόγω ότι αδυνατούμε μόνοι, μόνοι-χωρίς βοήθεια.

Το συνολικό μηνιαίο κόστος για τον μήνα Σεπτέμβριο και για τα 3 σκυλάκια είναι 785€. Αφορούν τις διαμονές 2 σκυλάκων που δεν μπορούμε να τα φιλοξενήσουμε σε κάποιο σπίτι μέλος, διότι είναι γεμάτα κι η φιλοξενία ενός επιπλέον ζώου θα είναι δύσκολη για λόγους υγιεινής, ευζωίας, αρμονίας και διαθέσιμου χρόνου περιπάτου.
Επίσης, δεν έχουμε καταφύγιο, όπως κι ο δήμος, επίσης.

Η Φλώρα κι ο Λουκάς διαμένουν σε νόμιμο, ιδιωτικό, ξενώνα κι εκπαιδευτικό κέντρο αντίστοιχα με μηνιαίο κόστος διαμονής 265Εκαι 370Ε αντίστοιχα.

Οι καταθέσεις γίνονται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του ξενώνα και για διαφάνεια κι ενημέρωση καταγράφονται σε πινακάκι με το όνομα, το ποσό και την ημερομηνία συμμετοχής.

Η Beauty που φιλοξενείται δωρεάν σε σπίτι μέλους της ομάδας
λόγω ειδικής τροφής και φαρμάκων για το μικρό κι αρχικό στάδιο προβλήματος στα νεφρά έχει μηνιαίο κόστος 150Ε.

Οι καταθέσεις γίνονται με απευθείας αγορά των προϊόντων και για διαφάνεια κι ενημέρωση καταγράφονται σε πινακάκι με το όνομα, το ποσό και την ημερομηνία συμμετοχής.
Ακόμη μπορεί να πραγματοποιηθεί συνάντηση για την παραλαβή του προϊόντος σε οποιαδήποτε στάση ΤΡΑΜ, ΗΣΑΠ, μετρό.


https://www.facebook.com/media/set/?vanity=imiadespotakia&set=a.3697379410512903

Χαρακτηριστικά

Ράτσα: Άλλη Ράτσα
Ηλικία: 4 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 982014212121212
Περιοχή: Αττική

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (115)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.