Χέιζελ

Καταχώρηση: 19 / 10 / 2024

Χαρίζεται

Περιγραφή

Ένα ήρεμο και συνεσταλμένο διαμαντάκι με χρυσή καρδούλα, εκφραστικά ματάκια και πανέμορφο κορμάκι. Αυτή είναι η Heizel μας. Μια γλυκύτατη και ευαίσθητη νεαρή κυρία μεσαίου μεγέθους που βρέθηκε μωράκι, μαζί με τα αδερφάκια της, παρατημένη σε ένα δάσος.

Ιδιαίτερα επιφυλακτική με τους ξένους, αλλά πολύ τρυφερή και δοτική με τους δικούς της ανθρώπους, ζητάει χαδάκια και αγκαλίτσες αγγίζοντας την μυτούλα της στο χέρι σου και κοιτάζοντάς σε στα μάτια. Διακριτική, χωρίς να απαιτεί, χωρίς να πιέζει, δέχεται με πολύ μεγάλη χαρά την αγάπη και το ενδιαφέρον που της δείχνεις.

Το κορίτσι μας βγαίνει βόλτα με λουρί, περπατώντας αργά, πίσω από τον άνθρωπό της : αγχωμένη και σε επιφυλακή σε άγνωστα περιβάλλοντα, λίγο πιο χαλαρή στη γνωστή της διαδρομή που δεν έχει αυτοκίνητα και ανθρώπους. Γιατί ακόμα και θόρυβοι που για εμάς δεν είναι απειλητικοί μπορεί να την τρομοκρατήσουν και να την κάνουν να το βάλει στα πόδια.

Η Χέιζελ κάθε μέρα που περνάει, ξεπερνάει τους φόβους της και ξεδιπλώνει τον υπέροχο χαρακτήρα της. Αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της. Χρειάζεται έναν άνθρωπο με μεγάλη αγάπη, κατανόηση, υπομονή και διάθεση να ασχοληθεί μαζί της ουσιαστικά. Ιδανικό θα είναι να μένει μακριά από θορυβώδη περιβάλλοντα, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει βόλτα χωρίς να φοβάται.

Το κορίτσι μας είναι γεννημένο στα τέλη του 2021 και ζυγίζει περίπου 20 κιλά. Συμβιώνει με αρσενικά και θηλυκά σκυλάκια άνετα, χωρίς να διεκδικεί τίποτα (ούτε το φαγητό της ούτε το σπιτάκι της όταν της τα κλέψουν), στοιχείο που την καθιστά «εύκολο» στόχο.

Η Χέιζελ δεν είναι ευτυχισμένη στον χώρο φιλοξενίας μας. Χρειάζεται ένα ήρεμο περιβάλλον όπου θα νιώσει ασφάλεια.

Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία στείλτε SMS στο 6970195672, γράψτε «ενδιαφέρομαι για την Χέιζελ» και θα σας τηλεφωνήσουμε σύντομα, ή στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα μας στο https://www.facebook.com/adespotosplanitis

(Όλα τα ζώα του Αδέσποτου Πλανήτη δίνονται για υιοθεσία όπως ορίζει ο νόμος)

Χαρακτηριστικά

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: 000000000000000
Ημίαιμο
Περιοχή: Νεάπολη Συκεές, Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Αδέσποτος Πλανήτης - Stray Planet
Τηλέφωνο: 6970195672

Άλλες αγγελίες του χρήστη (48)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.