Μεμας ο Κεφαλλονίτης !!!

Καταχώρηση: 14 / 9 / 2024

Χαρίζεται

Περιγραφή

Κ εκεί που ήρθε η τελευταία μέρα των διακοπών σου στην ελληνική επαρχία κ λες ότι αυτή την φορά δεν έπεσε μπροστά σου κανένα κακόμοιρο αδέσποτο, να σου κουλουριασμενος στην μέση της πλατείας ενός μικρού χωριού της Κεφαλονιάς ο Μεμάς , ένας κουταβάκος το πολύ 3 μηνών να αναζητά φαγητό ,νερό αλλά κ πολλά χάδια .
Αφού ρωτήσαμε τους ελάχιστους κατοίκους του χωριού αν ο σκυλάκος έχει ιδιοκτήτη ,πήραμε την απάντηση που δυστυχώς γνωριζαμε από πριν "το παίρνουν για λίγο για τα παιδάκια τους κ όταν φεύγουν το αφήνουν εδώ".
Το χωριό αυτό δεν έχει μόνιμους κατοίκους όπως μάθαμε ,σε 5 μέρες θα έφευγαν κ οι τελευταίοι, χωρίς δεύτερη σκέψη μαζί με τις βαλίτσες της επιστροφής κ της αναμνήσεις μας, πήραμε μαζί μας κ τον Μεμά ,φυσικά ,δεν μας πήγαινε η καρδιά να τον αφήσουμε μόνο του εκεί .
Ο μικρούλης αποπαρασιτωθηκε ,μπανιαριστηκε ,εμβολιαστηκε κ ήρθε στην πρωτεύουσα να βρει μια καλύτερη τύχη !!!

Μεμας ( το όνομα λόγω Κεφαλονιάς) 3 μηνών ,θα γίνει μεσαίου μεγέθους ,χαδιαρης ,πανέξυπνος κ ψάχνει το παντοτινό του σπίτι κ μια ζεστή κ μεγάλη αγκαλιά!!!!

Χαρακτηριστικά

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 3 μηνών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 86757894337858776877
Περιοχή: Σαρωνικός, Αττική

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα:
Τηλέφωνο: 6948167870

Άλλες αγγελίες του χρήστη (89)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.