Αναγκαία έκκληση για οικονομικούς στηρικτές που ο καθένας θα συμβάλλει-συμμετέχει για 4 μήνες με το ποσό των 12€ για τη διαμονή του περιθαλπόμενου σκυλάκου Λουκά στο νόμιμο, πολύ καλό, ιδιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο, ώστε να είναι εκεί ασφαλής κι όχι στο δρόμο, μέχρι κάποιο καλό σπιτικό να διαβάσει την αγγελία υιοθεσίας του και να υιοθετηθεί.

Καταχώρηση: 27 / 9 / 2024

Χαρίζεται

Περιγραφή

Αναγκαία έκκληση για οικονομικούς στηρικτές που ο καθένας θα συμβάλλει-συμμετέχει για 4 μήνες με το ποσό των 12€ για τη διαμονή του περιθαλπόμενου σκυλάκου Λουκά στο νόμιμο, πολύ καλό, ιδιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο, ώστε να είναι εκεί ασφαλής κι όχι στο δρόμο, μέχρι κάποιο καλό σπιτικό να διαβάσει την αγγελία υιοθεσίας του και να υιοθετηθεί.

Γειά σας. Με λένε Λουκά και βρέθηκα αδέσποτος σε δρόμο  της κεντρικής Αττικής τρομαγμένος και σαστισμένος.
Περιθάλπηκα από την εθελοντική ζωοφιλική ομάδα Ημιαδεσποτάκια Αττική και μεταφέρθηκα στο κτηνιατρείο.  Έκανα όλα τα απαραίτητα κτηνιατρικά (εμβόλιο, αιματολογική εξέταση, ενδο+εξω αποπαρασίτωση, στείρωση, απέκτησα βιβλιάριο υγείας κι ηλεκτρονική ταυτότητα). 

Ο δήμος δε διαθέτει καταφύγιο προκειμένου να είμαι κάπου ασφαλής και τα σπίτια των εθελοντών δε χωρούν άλλο σκυλάκι για λόγους ευζωίας κι υγιεινής. Για αυτό διαμένω σε νόμιμο, καλό, ιδιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο σκύλων με μηνιαίο κόστος διαμονής 370Ε (διαμονή, εκπαίδευση και τροφή). 
Επειδή, το κόστος είναι μεγάλο, τα μέλη της ολιγομελής -7μελής ομάδας μιας  κι έχουν κι άλλα σκυλάκια υπό την ευθύνη τους δεν μπορούν να καλύψουν μόνοι, χωρίς βοήθεια αυτό το κόστος. Για αυτό  γίνεται έκκληση για οικονομικούς στηρικτές  για το επόμενο 4μήνο (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος κι Ιανουάριος 2025), που ο καθένας θα καταθέσει 12Ε στον τραπεζικό λογαριασμό του  νόμιμου, ιδιωτικού, πολύ καλού  εκπαιδευτικού κέντρου κι έτσι να διαμένω εκεί με ασφάλεια και φρoντίδα κι όχι στο δρόμο, μέχρι κάποιο κάλο σπιτάκι να διαβάσει την αγγελία υιοθεσίας μου που προωθείται, να ενδιαφερθεί και να υιοθετηθώ.
Όσοι θέλετε να βοηθήσετε αρχικά ευχαριστούμε κι έπειτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

'Ολες οι καταθέσεις γίνονται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του εκπαιδευτικού κέντρου και καταγράφονται σε πινακάκι για διαφάνεια κι ενημέρωση.

Η μόνη βοήθεια που έχουμε είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να μας βοηθήσουν τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.
Καθώς είμαστε ομάδα  κι όχι σωματείο ή  ένωση, δεν κάνουμε bazaar (παζάρια), δεν έχουμε χορηγούς, ούτε κουμπαράδες σε καταστήματα. Οι οικονομικές στηρίξεις γίνονται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του νόμιμου, ιδιωτικού ξενωνα διαμονής των σκυλάκων για όσα σκυλάκια διαμένουν σε ξενώνα κι όχι φιλοξενία σε σπίτι και τα κτηνιατρικά γίνονται στον τραπεζικό λογαριασμό του κτηνιατρείου.  Αν χρειάζονται φάρμακα ή ειδική τροφή προτιμάται να γίνεται προσφορά δωρεά του προϊόντος σε κάποια στάση μετρό,  ΤΡΑΜ, ΗΣΑΠ. 


Εθελοντική ζωοφιλική ομάδα στην Αττική:
Ημιαδεσποτάκια Αττική
Facebook: Ημιαδεσποτάκια Αττική
Email: imiadespotakia.attiki.ecommunication@hotmail.com
Instagram: imiadespotakia_attiki
Tηλέφωνο και viber επικοινωνίας: 6949972481

Χαρακτηριστικά

Ράτσα: Αμερικάνικο Σταφορντσάιρ τεριέ - American Staffordshire Terrier
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 982014212121212
Περιοχή: Αττική

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (115)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.