(Πητερ) Παν

Καταχώρηση: 17 / 10 / 2024

Χαρίζεται

Περιγραφή

Pan

Ο Πήτερ Παν, ο ήρωας του παραμυθιού θέλει να πετάει μακριά προς στην Χώρα του Ποτέ, όπου δε θα μεγαλώσει, δε θα έχει έγνοιες και θα μείνει πάντα παιδί! Έτσι και ο δικός μας Παν, θέλει να πετάξει μακριά από το καταφύγιο και να πάει στο σπιτικό του όπου θα τον αγαπάνε, δε θα έχει έγνοιες και θα μείνει πάντα παιδί.

Δυστυχώς όμως, η νεραϊδόσκονη είναι σε έλλειψη και η Τίνκερμπελ άφαντη, οπότε παραμένει απογοητευμένος στο καταφύγιο. Ο γλυκός μας Παν είναι φοβικούλης, μαζεμένος και συνεσταλμένος. Σε κοιτάζει με αυτά τα παραπονεμένα ματάκια του και ψάχνει να βρει την Τίνκερμπελ του σε σένα. Του λέμε να μη στεναχωριέται και να μην το βάζει κάτω. Πως θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα του δώσει την ευκαιρία να δείξει πόσο υπέροχος είναι και θα τον πάρει και θα φύγουν μαζί. Δεν ξέρω αν μας πιστεύει, όμως. Χάνεται στις σκέψεις του και στα παραμύθια. Το ονειρεύεται, πάντως.

Ο Παν είναι ενός έτους περίπου, στειρωμένος και εμβολιασμένος. Είναι ένα πλάσμα που χρειάζεται έναν άνθρωπο με υπομονή και θέληση που θα πιστέψει σε εκείνον και θα σβήσει τη θλίψη και την απογοήτευση από τα ματάκια του. Θα χρειαστεί χρόνο για να ανοιχτεί και να εμπιστευτεί. Μόλις το κάνει, όμως, θα σου δείξει το πόσο υπέροχος είναι, θα σε αγαπήσει, -όχι-θα σε λατρέψει και θα ζήσετε εσείς καλά κι εμείς καλύτερα, ξέροντας πως ο Παν θα είναι πλέον ευτυχισμένος. Αν θέλεις να ταξιδέψεις στη Χώρα του Ποτέ μαζί με τον Παν, δεν έχεις παρά να μας στείλεις μήνυμα!

Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσια παρακαλώ συμπληρωστε μας την φόρμα:

https://linktr.ee/adoptapawtoday?fbclid=PAAaZSqC4H-GKtolVnOWDKnAqxzMvPe1AQcj6AVzamxIYrVCFClzs614FjWBE

 

Pan

Peter Pan, the hero of the fairy tale, dreams of flying away to Neverland, where he’ll never grow up, never have worries, and always stay a child! Our Pan is just the same—he wants to fly away from the shelter and go to a home where he’ll be loved, have no worries, and always remain a child at heart.

Unfortunately, fairy dust is in short supply, and Tinkerbell is nowhere to be found, so he remains disappointed at the shelter. Our sweet Pan is timid, reserved, and shy. He looks at you with those sad little eyes, searching for his Tinkerbell in you. We tell him not to worry and not to give up. That someone will come along who will give him the chance to show how wonderful he is, and together they’ll leave the shelter behind. But I’m not sure he believes us. He gets lost in his thoughts and fairy tales, dreaming of it.

Pan is about one year old, neutered, and vaccinated. He’s a creature that needs someone with patience and determination who will believe in him and erase the sadness and disappointment from his eyes. He’ll need time to open up and trust, but once he does, he’ll show you just how amazing he is. He’ll love you—no, he’ll adore you—and you’ll live happily ever after, knowing that Pan will finally be happy. If you want to travel to Neverland with Pan, just send us a message!

If you are interested in adoption please fill in our form :

https://linktr.ee/adoptapawtoday?fbclid=PAAaZSqC4H-GKtolVnOWDKnAqxzMvPe1AQcj6AVzamxIYrVCFClzs614FjWBE

Χαρακτηριστικά

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 1 έτους
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: -
Περιοχή: Νέα Σμύρνη, Αττική

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Adopt a paw
Τηλέφωνο: 6948127436

Άλλες αγγελίες του χρήστη (71)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.