Η ευχή του Λουκά για τη γιορτή του

Καταχώρηση: 18 / 10 / 2024

Χαρίζεται

Περιγραφή

Χρόνια Πολλά στον δικό μας Λουκά

Σήμερα 18 Οκτωβρίου γιορτάζει ο Άγιος Λουκάς, ο Ευαγγελιστής που είχε για ιερό σύμβολο ένα μοσχάρι. Ο Άγιος Λουκάς, ήταν γιατρός στο επάγγελμα, όμως γνώριζε πολύ καλά τη ζωγραφική τέχνη. Στη χριστιανική πίστη κατηχήθηκε από τον Απόστολο Παύλο, τον οποίο συνάντησε στη Θήβα και έκτοτε αφοσιώθηκε στο κήρυγμα του Ευαγγελίου.


Ο δικός μας σκυλίσιος Λουκάς θα μπορούσε επίσης να είναι γιατρός και δάσκαλος. Ψυχοθεραπευτής και γεμάτος αγάπη.
Ψάχνει σπιτάκι κι οικογένεια 1 χρόνο.
Μες σε ένα χρόνο έχουν ενδιαφερθεί και σπιτικά που μας φάνηκαν καλά, αλλά, εν τέλει η υιοθεσία δεν επιτεύχθη, αλλά και κακά σπιτικά που λόγω φυλής και μεγέθους τον ήθελαν για φύλακα σε μάνδρα, αυλή, εξοχικό κτλ.

Αυτό που θέλει να μας πει ο Λουκάς και όλα τα σκυλάκια τύπου Λουκά είναι πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να έχει σκύλο, είναι όμως εντελώς υποχρεωμένος αν έχει σκύλο να του προσφέρει ευζωία. Η φυλή του Λουκά, δημιουργήθηκε σε εργαστήριο. Είμαι μίξη 7 φυλών κι είναι απόλυτα δυνατός όσο κι ανθρωποκεντρικός. Αυτά τα συγκεκριμένα σκυλάκια σαν τον Λουκά μας, όπως κι όλα τα σκυλάκια, αλλά αυτά τα συγκεκριμένα λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα έχουν μεγαλυτερη ευαισθησία κι ανάγκη στην ανθρωπινη επαφή.

Συνεπώς, δε θα ζούσαν ευτυχισμένα, αλλά θα επιβίωναν λυπημένα σε μια απομόνωση αν δεν ήταν σε ένα σπίτι ως κατοικίδιο ζώο συντροφιάς, όπως είναι ο σκυλος.

Ο Λουκάς εύχεται κι ελπίζει να βρει σύντομα ένα καλό σπιτάκι και τη δική του οικογένεια με αγάπη και φροντίδα, που θα ζήσει ως κοινωνικό, κατοικίδιο συντροφιάς, όπως ο ίδιο είναι κι ως ισότιμο μέλος της οικογένειας μιας και τα σκυλάκια έχουν κοινωνικοποιηθεί από το 3000 Πχ.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3489147658002747&type=3

18.08.2024

facebook

Δημοσίευση για fb friends, βοηθούς και για όλους από τον Λουκά.
 

Χαρακτηριστικά

Ράτσα: Αμερικάνικο Σταφορντσάιρ τεριέ - American Staffordshire Terrier
Ηλικία: 3 ετών
Φύλο: Αρσενικό
Αρ. Microchip: 982012221212121
Περιοχή: Αττική

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Imiadespotakia Attiki
Τηλέφωνο: 6949972481

Άλλες αγγελίες του χρήστη (115)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.