Cassy

Περιγραφή

Η Cassy πιάστηκε από ομάδα εθελοντών μας στα Οινόφυτα, όπου έχουμε ξεκινήσει μια δράση για το πιάσιμο ζώων με σκοπό την στείρωση. Στάλθηκε λοιπόν στην κλινική, στειρώθηκε, αλλά διαγνώσθηκε με ερλιχίωση. Ο δήμος αρνήθηκε να πραγματοποιήσει την θεραπεία της και είχε σκοπό να την επανεντάξει. Δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να συμβεί. Αναλάβαμε επομένως τη θεραπεία της, βρίσκοντας της προσωρινή φιλοξενία στην Εύβοια, μέχρι να ολοκληρωθεί η ιατρική της φροντίδα. Την Cassy την προωθήσαμε για υιοθεσία για ένα μήνα, ελπίζοντας σε ένα θαύμα. Το θαύμα προφανώς δεν έγινε, όμως για καλή της τύχη ο άνθρωπος που στη αρχή δέχτηκε να την φιλοξενήσει μέχρι να τελειώσει η θεραπεία της, είδε σε αυτήν την ανάγκη να βρίσκεται με ανθρώπους, οπότε η φιλοξενία της πήρε παράταση. 

Ξέρουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, καθώς δεν είναι κουτάβι και  είναι μαύρη. Εμείς θα επιλέξουμε να σκεφτούμε θετικά, και θα ευχόμαστε να γίνει τελικά το θαύμα, αυτή τη φορά χωρίς την πίεση του χρόνου. 

Θέλουμε να της δώσουμε την ευκαιρία να βρει μια οικογένεια, να βρει την αγάπη που όλα αυτά τα ζώα ψάχνουν, μια αξιοπρεπή και ξέγνοιαστη ζωή που της αξίζει. 

Είναι λίγο μεγαλύτερη από ενός χρόνου, πανέμορφη, με μαύρο, μακρύ τρίχωμα με καφέ και λευκές πινελιές. Αυτό που σε κερδίζει όμως είναι το γεμάτο καλοσύνη βλέμμα της, παρά τις αντιξοότητες της μέχρι τώρα ζωής της. Ο προσωρινός κηδεμόνας της, μας έχει μιλήσει για το πόσο συνεργάσιμη είναι και για το πόσο εύκολα μπορεί να συμβιώνει με τους ανθρώπους. Είναι ένα υπέροχο σκυλί, γεμάτο δυνατότητες, απλώς χρειάζεται κάποιον να δει τον θησαυρό που είναι.

Εάν εσύ μπορείς να ανοίξεις την καρδιά και το σπίτι σου στην Cassy μας, συμπλήρωσε την φόρμα υιοθεσίας, για να δώσεις ένα αίσιο τέλος σε αυτή την ιστορία.

Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσια παρακαλώ συμπληρωστε μας την φόρμα/
If you are interested in adoption please fill in our  form :

https://linktr.ee/adoptapawtoday?fbclid=PAAaZSqC4H-GKtolVnOWDKnAqxzMvPe1AQcj6AVzamxIYrVCFClzs614FjWBE

 

Cassy was rescued in Oinofyta as part of our sterilization project. At the clinic, she was diagnosed with ehrlichiosis, and when the municipality refused to treat her, we stepped in. She’s currently in temporary foster care in Evia while receiving treatment.

Cassy is just over a year old, with beautiful black fur and gentle eyes that reflect her resilient spirit. Despite the odds against her—being an older, black dog—we’re hopeful she’ll find a loving home. She’s cooperative, easygoing, and full of potential.

If you can offer Cassy the love and care she deserves, please fill out the adoption form and help her find her forever home.

Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσια παρακαλώ συμπληρωστε μας την φόρμα/
If you are interested in adoption please fill in our  form :

https://linktr.ee/adoptapawtoday?fbclid=PAAaZSqC4H-GKtolVnOWDKnAqxzMvPe1AQcj6AVzamxIYrVCFClzs614FjWBE

Ράτσα: Άγνωστο - Ημίαιμο
Ηλικία: 1 έτους
Φύλο: Θηλυκό
Αρ. Microchip: -
Περιοχή: Νέα Σμύρνη, Αττική

Καταχώρηση: 20 / 9 / 2024

Χαρίζεται
Μοιραστείτε:

Στοιχεία Κατόχου

Χρησιμοποιήστε μόνο το παρακάτω τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο. Μην χρησιμοποιήσετε τυχόν τηλέφωνο ή email που έχει δηλωθεί σε άλλο σημείο.

Όνομα: Adopt a paw
Τηλέφωνο: 6948127436

Άλλες αγγελίες του χρήστη (74)

Παρακαλούμε μην δίνετε ποτέ προκαταβολή ή μεταφορικά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Παρακαλούμε πριν επικοινωνήσετε με τον πωλητή διαβάστε τους όρους χρήσης.